Motorola Xoom 2 şi Xoom 2 Media Edition: 599 şi 386 g, ecrane de 10.1 şi 8.2 inchi

Scris de | 4 noiembrie, 2011
Motorola Xoom 2 şi Xoom 2 Media Edition: 599 şi 386 g, ecrane de 10.1 şi 8.2 inchi

Motorola Xoom 2 şi Motorola  Xoom 2 Media Edition, noile tablete cu Android 3.2 Honeycomb din portofoliul companiei, promit un plus de portabilitate şi performanţe superioare. Momentan vorbim doar despre variante Wi-Fi.

Xoom 2 este cu circa 130 de grame mai uşoară decât modelul iniţial (599 g), în condiţiile în care display-ul păstreză dimensiunile de 10.1 inchi. Ecranul din sticlă Gorilla este mai luminos şi oferă culori mai vibrante, iar puterea de procesare a crescut şi ea puţin, graţie procesorului dual core la 1.2 GHz şi a memoriei de 1 GB RAM. Marginile carcasei au fost şi ele modificate pentru un plus de comfort, iar tableta păstrează rezistenţa moderată la stropirea cu apă.

Compatibilă cu Motorola Stylus, tableta oferă funcţii precum Motoprint, suport VPN sau criptare de date.

Pe partea foto şi video, Xoom 2 oferă o cameră principală de 5 megapixeli cu autofocus, bliţ LED şi zoom digital, precum şi o cameră principală de 1.3 MP.

Bateria promite circa 10 ore de utilizare web.

Motorola Xoom 2 Media Edition este un model mai compact, cu ecran de 8.2 inchi şi o greutate excelentă de 386 grame. Optimizată pentru media, tableta oferă un ecran lat cu unghi de vizibilitate de 178 grade şi performanţe grafice cu 20% mai bune decât modelul iniţial Xoom. Procesorul este similar cu cel al lui Xoom 2, un dual core la 1.2 GHz

Xoom 2 Media Edition promite multe şi pe partea de sunet, cu virtual surround sound adaptiv şi un bas puternic. Kit-ul Work and Play permite conectarea la HD Multimedia Station, la televizorul HD şi sistemul audio al căminului tău.

Bateria este puţin mai mică decât cea a lui Xoom 2, oferind circa 6 ore de browsing web.

Nu avem încă detalii legate de pret pentru Motorola Xoom 2 şi Motorola  Xoom 2 Media Edition.

Etichete: , , ,