NetCamp 2011 – Eveniment dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiector web

Scris de | 4 noiembrie, 2011
NetCamp 2011 – Eveniment dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiector web

Pe 22 noiembrie 2011 va avea loc cea de-a cincea editie NetCamp, la Crowne Plaza Hotel, primul eveniment din Romania dedicat  antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web.

Anul acesta, programul NetCamp se va dezvolta pe doua directii. Pe de o parte, va fi un ghid de lansare a afacerilor pe Internet printr-un workshop dedicat sustinut de antreprenori cu experienta si o competitie de proiecte web. Pe de alta parte, evenimentul va reprezenta locul de intalnire al designerilor si developerilor web si mobile, propunand o serie de seminarii si sesiuni de networking.

Micro-evenimentele dezvoltate sub umbrela NetCamp 2011 au fost gandite astfel incat sa ofere un mix complet de informatii de ultima ora, strategii, resurse si oportunitati actuale de dezvoltare pentru antreprenori si companii cu activitate in mediul online. Anul acesta, NetCamp va include:

Start Up Now! – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online. In cadrul acestei sesiuni, Vlad Stan (Fondator, Business Design Academy) va sustine un scurt dar intensiv training de antreprenoriat online.

MobileDev – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Net Start-Up – o competitie de idei si proiecte dedicate Internetului. Participarea este gratuita si consta intr-o scurta prezentare a proiectului, care trebuie sa abordeze teme precum: content websites, online applications, user generated content websites, mobile applications etc. Un juriu va alege 5 proiecte ce vor fi prezentate intr-o sesiune speciala dupa terminarea conferintelor, pe 22 noiembrie, in fata investitorilor care vor decide castigatorul. Cea mai apreciata idee va fi premiata cu 1000 Eur. Detalii sunt disponibile in pagina http://www.netcamp.ro/2011/net-start-up/.

NetCamp ofera si o oportunitate de invatare studentilor ce isi propun sa dezvolte un business pe Internet, prin competitia Bursele Ursus. Bursele sunt oferite  printr-un concurs de idei despre antreprenoriatul online. Detaliile sunt disponibile in pagina http://www.netcamp.ro/2011/bursele-ursus/.

NetCamp 2011 este organizat de Evensys, in parteneriat cu Nokia, Microsoft, Vodafone, BCR si Ursus.

Etichete: , , , , , , , ,