Panasonic prezintă modelul DMC-3D1, capabil de înregistrare video-foto 3D

Scris de | 7 noiembrie, 2011
Panasonic prezintă modelul DMC-3D1, capabil de înregistrare video-foto 3D

Panasonic a anunţat camera foto DMC-3D1, , echipată cu două noi unități optice pliabile şi capabilități foto-video 3D şi 2D. Panasonic a dezvoltat modelul DMC-3D1 ca pe una dintre cele mai inovatoare și totodată compacte camere care încorporează un sistem optic dual într-un corp cu dimensiuni reduse, utilizând un design inovator pentru fiecare parte componentă.

Cele două seturi de obiective de 25mm ultranagulare cu zoom optic 4x pot capta fotografii 3D la rezoluție mare, dar și video 3D HD la 1920 x 1080 prin metoda side-by-side.

Stabilizatorul Panasonic MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer) ajută la surprinderea unor imagini 3D clare, cu un minim de blurare. Camera este capabilă nu doar să realizeze imagini 3D expressive, dar și imagini 2D la o rezoluție de 12-megapixeli și clipuri video 2D full HD la 1920 x 1080. Camera este ușor de operat datorită butonului dedicat 3D/2D și ecranului Smart Touch cu diagonala de 3.5-inch.

Senzorul High Sensitivity MOS și procesorul Venus Engine sunt capabile să înregistreze imagini la o calitate foarte ridicată chiar și atunci când este utilizat un nivel ISO mare, iar imaginile in rafala se realizează la o viteză de 8 fps menținând rezoluța la nivelul cel mai ridicat.

Fotografiile și filmele 3D realizate cu DMC-3D1 pot fi uşor vizionate pe un televizor VIERA 3D TV prin inserarea cardului de memorie SD în slotul dedicat, încorporat în TV, sau prin conectarea camerei la TV printr-un cablu HDMI.

DMC-3D1 vine echipată, de asemenea, cu tehnologia LUMIX Image Uploader ce permite utiizatorilor să împărtășească mai ușor imaginile realizate cu prietenii sau familia.

Etichete: , , , , ,