S-a deschis service-ul Samsung Plaza

⇣ Sari la articol

Samsung a anunţat astăzi deschiderea centrului de service Samsung Plaza, cel mai mare de acest gen din România. Centrul de service introduce conceptul “all-in-one”, oferind o gamă completă de servicii, de la instalare, reparare şi suport tehnic până la comercializarea de produse şi accesorii.

Noul centru de service este singurul autorizat pentru repararea tuturor produselor aflate în portofoliul Samsung: telefoane mobile, notebook-uri, televizoare LCD sau PDP, audio-video şi electrocasnice.

Conceptul “All-in-One” nu presupune doar asistenţă completă pentru utilizatori, ci şi servicii Premium, punându-se astfel accent pe timpul foarte scurt de reparare – o oră în cazul smartphone-urilor sau o zi în cazul televizoarelor cu o diagonală mai mare de 40 de inchi. Pentru produsele care nu vor fi reparate în acest timp se pot oferi produse la schimb, pe toată durata reparaţiei.

Ionuţ Gherghe, Manager CS Division Samsung Electronics România, a declarat: “Noul centru de service Samsung este complet echipat pentru a reduce cât mai mult disconfortul generat de necesitatea de a repara un produs, făcând parte din demersul companiei de a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor săi şi de a le oferi servicii complete.”

Samsung Plaza este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu nr 7. şi este deschis de luni până vineri de la 9:00 la 21:00 şi sâmbăta de la 10:00 la 15:00.

Konika Minolta - Mobotix 7

Articole asemanatoare