Asus ZenBook Flip 13 OLED

Philips 273G, monitor 3D de la Philips

Scris de | 25 noiembrie, 2011
Philips 273G, monitor 3D de la Philips

Philips lansează monitorul 3D Philips 273G, un model cu display Full HD, ochelari 3D activi şi multiple intrări HDMI.

Gamerii pot redefini experienţa 2D a jocurilor, filmelor şi clipurilor cu pachetul de soft pentru PC, privindu-le cum se transformă în 3D din doar câteva click-uri. În cazul dispozitivelor Blu-ray pentru gaming şi a playerelor pentru filme cu conectivitate compatibilă cu 1.4a HDMI, Philips 273G se comută automat pe modul 3D, oferind imediat imagini de o calitate superioară, astfel încât jucătorii să intre în acţiune.

Combinat cu deja cunoscutul contrast optim oferit de tehnologia LED, Philips SmartContrast ridică nivelul contrastului la o experienţă vizuală mai apropiată de realitate şi dă un aspect real umbrelor şi culorilor.

Oferind o actualizare la 2ms (GTG) pentru gaming 2D, Philips SmartResponse ajustează în mod automat timpul de răspuns la nevoile aplicaţiei. Rezultatul este o experienţă vizuală fără efecte de dublare şi, desigur, niciun decalaj de timp.

Monitorul 3D Philips 273G LED va fi disponibil în marile magazine de electronice, din luna decembrie, la preţul recomandat de 499 euro cu TVA.

Etichete: , , ,