Vodafone lansează opţiunea Internet Combo

Scris de | 30 noiembrie, 2011
Vodafone lansează opţiunea Internet Combo

Vodafone România a anunţat o nouă opţiune dedicată utilizatorilor serviciilor de internet. Prin opţiunea Internet Combo, clienţii companiei vor putea ataşa abonamentele de trafic pe tabletă, laptop sau calculatorul personal.

Începând din 29 noiembrie, abonaţii Vodafone, noi şi existenţi, ce folosesc pachetul de voce şi date pentru telefon Mega 8 sau o versiune superioară, beneficiază de 50% mai mult trafic de date, pentru navigarea online pe tableta, laptop şi PC, cu noua opţiune Internet Combo. Noua ofertă este disponibilă şi pentru clienţii companiei, abonaţi la serviciile Vodafone.

Astfel, pentru un tarif de trei euro pe luna, suplimentar abonamentelor de internet pe mobil, utilizatorii primesc cu 50% mai mult trafic şi un SIM suplimentar, pentru conectarea la internet a PC-ului, tabletei sau laptopului. Mai mult, opţiunea aduce şi un modem de date gratuit, ce permite viteze de download de până la 7,2 Mbps.

Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania, a declarat într-un comunicat de presă:  „Vrem să oferim abonatilor nostri posibilitatea de a naviga online de pe orice terminal, fara a fi nevoiti sa aleaga intre un pachet de date pentru telefon, sau browsing-ul pe tableta, laptop sau PC. Cu noua optiune Internet Combo, utilizatorii beneficiaza de mai mult trafic si de posibilitatea de a il utiliza, in cadrul aceluiasi abonament, pe orice terminal doresc. In continuare oferim pachete de acces internet cu mai mult trafic inclus pentru utilizatorii care acceseaza frecvent Internetul de pe tableta si laptop.”

Utilizatorii de tablete, laptop-uri sau PC-uri pot opta intre mai multe pachete de Internet mobil, ce includ cate un modem de date gratuit si pornesc de la 9 Euro/luna (TVA inclus), cu un trafic initial de 2GB, pentru abonamentul Internet Nelimitat Standard. Pentru abonamentul Plus, de 12 Euro/luna (TVA inclus), traficul oferit este de 4GB.

Utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 6GB la abonamentul Extra, in valoare de 14 Euro/luna (TVA inclus). Cele trei pachete includ si 100 SMS-uri lunare gratuite in retea, alaturi de serviciul de securitate PC Protection, gratuit pe durata primelor doua luni de abonament.

Mai mult, abonatii pot opta pentru pachetul Profesional, cu un trafic initial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit si un hotspot ce permite conectarea simultana online a pana la cinci terminale. In plus, abonamentul include si 100 SMS-uri lunare gratuite in retea, alaturi de acces extins la solutia de securitate PC Protection.

Etichete: , , , , ,