Biografia lui Steve Jobs, cea mai bine vândută carte pe Amazon în 2011

Scris de | 7 decembrie, 2011
Biografia lui Steve Jobs, cea mai bine vândută carte pe Amazon în 2011

Cu toate că a fost lansată în octombrie, prima şi ultima biografie sancţionată de fostul CEO Apple s-a bucurat de un succes enorm în Statele Unite ale Americii. „Steve Jobs” de Walter Isaacson a fost cea mai bine vândută carte pe magazinul online Amazon în 2011.

În topul „Best Sellers” de pe magazinul online american Amazon, biografia lui Steve Jobs s-a clasat pe primul loc devansând titluri precum Heaven is For Real de Todd Burpo, Diary of a Wimpy Kid 6 şi seria celebră Cântec de Foc şi Gheaţă de George R.R. Martin. Biografia lui Steve Jobs a fost lansată la finele lunii octombrie, în urma decesul fostului CEO Apple.

Conform unui raport întocmit de către Nielsen Bookscan, care totalizează numărul de cărţi vândute on-line, în librări şi în format electronic, biografia lui Steve Jobs a fost cumpărată în număr de aproximativ 379.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare.

Românii care vor să citească biografia „Steve Jobs” de Walter Isaacson în limba engleză o pot comanda acum de pe Book Depository la un preţ de 19.35 euro, cu transport gratuit. Varianta în limba română va apărea pe piaţă cel mai probabil anul viitor, la editura Publica.

Etichete: , , , ,