Olympus LS-100: Reportofon de ultimă generaţie

Scris de | 14 decembrie, 2011
Olympus LS-100: Reportofon de ultimă generaţie

Olympus lansează modelul LS-100, cel mai nou membru al apreciatei serii de reportofoane profesionale.
LS-100 le oferă muzicienilor şi profesioniştilor din radio şi televiziune un instrument de ultimă generaţie ce permite efectuarea înregistrărilor multi-canal la o calitate remarcabilă de studio, aproape oriunde, în format necomprimat Linear PCM 96kHz/24bit.

Calitatea audio a fost îmbunătăţită şi prin adăugarea înregistrării prin opt-canale şi încorporarea capabilităţii de supraînregistrare, pentru a extinde dramatic oportunităţile de a transforma sunetele şi înregistrările simple în compoziţii complete.
LS-100 dispune, de asemenea, şi de mufe jack combinate XLR/Phone pentru a facilita conectarea directă cu microfoanele profesionale externe sau alte echipamente muzicale.

În plus, acest studio mobil de înregistrare impresionant este capabil să suporte un nivel maxim al presiunii acustice de până la 140dB.
Fişierele sunt salvare în memoria internă de 4GB sau pe carduri SD (până la 2GB) / SDHC (până la 32GB) / SDXC (până la 64GB).
Reportofonul robust, mobil, Olympus LS-100 Multi-canal Linear PCM, ce dispune de un corp metalic atrăgător, va fi disponibil din Februarie 2012.

Etichete: , , ,