Urmareste live tragerea la sorti pentru a afla pe cine va întâlni Steaua în Europa League

Scris de | 16 decembrie, 2011
Urmareste live tragerea la sorti pentru a afla pe cine va întâlni Steaua în Europa League

Urmăreste live tragerea la sorti pentru a afla adversarul pe care Steaua Bucureşti îl va întâlni în şaisprezecimile Europa League. Evenimentul va fi transmis live pe site-ul UEFA, de la ora 14, direct din Nyon.

Dacă nu ai acces la web decât de pe smartphone poţi urmări tragerea la sorti live pentru Europa League cu ajutorul aplicaţiei UEFA gratuite pentru iOS.

Aceasta oferă într-o variantă extrem de bine organizată informaţii despre principalele competiţii UEFA, de la Champions League la Europa League.

Accesând secţiunea de News din zona dedicată Europa League ai acces azi la toate detaliile despre tragerile la sorţi la care va participa Steaua. Printre adversarii pe care îi poate întâlni echipa românească se regăsesc nume precum Manchester United, Manchester City, Valencia, Twente, Anderlecht sau Metalist Harkov.

Steaua este singura echipă românească care a ajuns în această etapă a competiţiei.

Fie că o faci de pe un PC, laptop, tabletă sau smartphone, nu trebuie să ratezi tragerea la sorti pentru şaisprezecimile pentru Europa League, tragere care va începe azi, de la ora 14. Evenimentul va fi transmis şi de câteva principalele site-uri de sport din ţară, cum ar fi sport.ro sau gsp.ro fie ca transmisie directă fie ca livetext.

Etichete: , , , ,