The Dark Knight Rises: Primul trailer a fost lansat pe iTunes

Scris de | 20 decembrie, 2011
The Dark Knight Rises: Primul trailer a fost lansat pe iTunes

Apple a postat în cursul zilei de ieri primul trailer oficial al mult-aşteptatului The Dark Knight Rises pe iTunes. Imaginile prezentate în clip oferă o serie de detalii enigmatice cu privire la viitorul film din seria „Cavalerului Întunecat”.

Casa de producţie Warner Bros. a lansat ieri pe iTunes primul trailer oficial al filmului The Dark Knight Rises. Imaginile spun o poveste sumbră despre viitorul oraşului Gotham, în care răul ameninţă din nou liniştea şi pacea. Personajul negativ Bane, portretizat de Tom Hardy, mizează pe bombe şi materiale explozive pentru a pune din nou pe jar oraşul sus-menţionat, în timp ce Batman se luptă cu o criză de identitate, cel mai probabil.

Scenele prezentate nu spun foarte multe lucruri despre povestea în sine a filmului, astfel încât trailer-ul rămâne deschis la interpretarea fiecăruia. Lucrul esenţial pe care cei de la Warner Bros. au vrut să îl prezinte este faptul că aceasta va fi ultimul capitol din povestea lui Batman, spusă de Christopher Nolan.

The Dark Knight Rises, filmul ce îl are ca protagonist principal pe Batman, va apărea în cinematografe în vara anului viitor.

Etichete: , , , , ,