LG va dezvalui cel mai mare televizor 3D la CES

Scris de | 29 decembrie, 2011
LG va dezvalui cel mai mare televizor 3D la CES

LG Electronics a anuntat astazi printr-un comunicat de presa ca va prezenta la CES (Consumer Electronics Show) cel mai mare televizor 3D de inalta definitie de pe piata, imbinand tehnologia 3D cu functionalitatile de la Smart TV-uri si display-urile UD (ultra definition).

Televizorul de 84 de inchi va deschide drumul catre o noua gama de televizoare ce se vor lansa anul urmator. LG 3D UD TV va oferi poze de calitate la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si va avea integrate tehnologiile Cinema 3D si Smart TV.

3D Depth Control  permite utilizatorilor sa-si customizeze vizualizarea prin controlul efectului 3D, iar 3D Sound Zooming ofera utilizatorilor un sunet 3D de calitate.

In panoul de control, utilizatorii vor putea accesa ecosistemul LG Smart TV, care numara aproximativ 1200 de aplicatii si ofera acces la servicii de continut precum 3D Zone, de unde se poate alege dintr-o varietate de filme 3D. Navigarea prin ecositemul Smart TV folosind noul Magic Remote se poate realiza acum prin diferite comenzi, incluzand recunoasterea vocala.

Nu au fost inca oferite informatii despre disponibilitate si pret.

Etichete: , , ,