iPad 3 şi iPhone 5: Zvonuri de început de an

Scris de | 3 ianuarie, 2012
iPad 3 şi iPhone 5: Zvonuri de început de an
iPhone 4S

Anul 2012 este unul extrem de important pentru Apple, compania condusă acum de Tim Cook fiind nevoită să le dovedească fanilor că poate crea produse de excepție și fără Steve Jobs. Tableta iPad 3 și un nou iPhone, de data aceasta probabil iPhone 5, vor fi principalele arme ale Apple în această misiune.

Apple a reușit să își păstreze până acum extrem de bine secretele legate de noile produse, însă nu au lipsit zvonurile, sosite fie de la așa ziși insideri sau de la furnizori- fabricile din Asia de Sud. Chiar dacă zvonurile s-au dovedit până acum în mare măsură eronate, (vezi cazul iPhone 4S) cei avizați au putut totuși culege unele informații de interes.

connect îți oferă câteva dintre zvonurile cele mai interesante legate de tableta iPad 3 și smartphone-ul iPhone 5.

–        iPad 3 pe 24 Februarie: Potrivit publicației chinezești Economic Daily News, noua tabletă ar putea sosi pe 24 februarie pentru a comemora ziua în care s-a născut Jobs. Sursele afirmă că furnizorii pregătesc circa 4 milioane de unități pentru a face față cererii inițiale.

–        O altă sursă notează data de lansare ca 26 ianuarie, în cadrul evenimentului iWorld. Atunci ar putea sosi două modele de iPad, echipate cu un ecran mai mai bun și un procesor mai puternic.

–        Display Sharp: iPad 3 și iPhone 5 ar putea avea display-uri fabricate de cei de la Sharp, sursele declarând că Apple este în discuții cu compania japoneză pentru o înțelegere pe termen lung.

–        Alte surse la fel de misterioase dezvăluie faptul că iPad 3 va folosi un procesor A6 și un ecran QXGA de 9.7 inchi, cu rezoluția de 1536 x 2048 pixeli.  Cei de la Digitimes vorbesc la rândul lor despre o baterie de 14.000 mAh, care ar spori semnificativ autonomia. Ecranul Retina și bateria mai mare ar putea însă crește puțin și grosimea tabletei.

–        iPhone 5 va sosi probabil doar în a doua jumătate a lui 2012, motiv pentru care informațiile sunt și mai puține. Revin însă zvonurile despre un ecran mai mare, de 4 inchi, care ar urma să îi mulțumească pe utilizatorii care trag cu ochiul la display-urile de 4,3 și 4,5 inchi ale concurenței.

Etichete: , , ,