Research in Motion taie preţurile la BlackBerry Playbook

Scris de | 3 ianuarie, 2012
Research in Motion taie preţurile la BlackBerry Playbook

tableta blackberryCompania canadiană Research in Motion a anunţat ieri o promoţie extrem de atractivă. Tableta BlackBerry Playbook poate fi achiziţionată acum pentru doar 299 dolari, un preţ universal pentru versiunile cu o capacitate de stocare de 64GB, 32GB şi 16GB.

Promoţia rezultă într-o economisire de 200 dolari, 300 dolari şi respectiv 400 dolari pentru modelele Blackberry Playbook ce dispun de o memorie internă de 16GB, 32GB şi 64GB. Oferta e disponibilă doar pe site-ul oficial al companiei şi va ţine până în 4 februarie, în limita stocului disponibil.

Tableta BlackBerry Playbook are o evidentă tentă business şi oferă un procesor dual core, la 1GHz, mai mult decât suficientă putere pentru multitasking, iar nemoria RAM ajunge la 1 GB. PlayBook are un display de 7 inchi cu rezoluţia de 1024 x 600, rulează un sistem de operare proprietar bazat pe tehnologia QNX, are suport pentru Adobe Flash 10.1 şi AIR, două camere puternice ideale pentru videoconferinţe – una de 5 şi una de 3 megapixeli precum şi ieşire HDMI.

Etichete: , , ,