CES 2012: Belkin prezintă dock-ul Thunderbold Express

Scris de | 11 ianuarie, 2012
CES 2012: Belkin prezintă dock-ul Thunderbold Express

Belkin a prezentat în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show noua staţie de andocare Thunderbold Express. Dock-ul Belkin Thunderbolt Express permite utilizatorilor de Macbook şi Ultrabook să acceseze instantaneu, cu un singur cablu, multiple dispozitive periferice desktop.

Dock-ul permite utilizatorilor să se conecteze simultan la multiple dispozitive USB, să urmărească filme în full HD 1080p, să transfere un volum uriaş de date în doar câteva secunde şi să urmărească conţinut online la viteze gigabit Ethernet. Dock-ul oferă o tranziţie simplă de la o staţie de lucru desktop la productivitate mobilă nerestricţionată.

Martin Avilla, directorul general al unităţii Belkin Core Business, a declarat: „Dock-ul Thunderbolt Express oferă o soluţie aşteptată ce asigură un spaţiu de lucru mai curat, mai rapid şi mai productiv şi o conectivitate fiabilă către dispozitivele desktop şi internet.”

Staţia de andocare include trei porturi USB 2.0, un port Firewire 800, un port HDMI,  un port audio de 3,5 mm, un port gigabit Ethernet şi două porturi Thunderbolt (unul în aval şi unul în amonte) pentru trecerea uşoară la un alt dispozitiv compatibil Thunderbolt.

Belkin Thunderbolt Express va fi disponibil începând cu luna septembrie a anului curent, la un preţ de circa 300 dolari la principalii comercianţi din Europa.

Etichete: , , , , , , ,