Boxele X-Mini Kai, disponibile în România

Scris de | 12 ianuarie, 2012
Boxele X-Mini Kai, disponibile în România

Noile boxe X-Mini Kai dedicate dispozitivelor mobile au fost lansate în România. Boxele portabile se pot conecta la un dispozitiv prin Bluetooth, utilizatorul având la îndemână o mulţime de moduri de folosire.

Sunetul generat de capsulele compacte este extrem de puternic iar claritatea este păstrată chiar şi atunci când volumul este reglat la maximum. Secretul boxelor X-Mini Kai constă în difuzoarele de 40mm cu membrană de cauciuc, ecranate magnetic, ce sunt alimentate de la un acumulator intern de 550mAh.

Boxele sunt uşor de conectat la un aparat cu Bluetooth, conexiunea fiind realizată rapid. X-Mini Kai poate fi folosit ca un sistem audio pentru apeluri telefonice dar şi ca un mini-sistem pentru o teleconferinţă cu prietenii, boxele fiind dotate cu microfon intern şi cu un buton pentru întreruperea apelului.

Greutatea redusă de numai 95 grame şi forma ingenioasă permit amplasarea acestora oriunde şi-ar dori utilizatorul. Muzica sună la fel de bine în condiţiile în care boxa este poziţionată la o distanţă de câţiva metri de telefon, laptop sau tabletă, acumulatorul litiu-ion asigurând energia necesară pentru aproximativ 8 ore.

Boxele X-Mini Kai sunt disponibile acum pe piaţa românească prin intermediul importatorului VHCI Business Development la preţul de 398 lei.

Etichete: , , ,