Kingston DataTraveler SE9 şi Micro: Stick-uri compacte şi rapide

Scris de | 14 ianuarie, 2012
Kingston DataTraveler SE9 şi Micro: Stick-uri compacte şi rapide

Kingston lansează două noi unităţi Flash USB, DataTraveler SE9 şi Micro, concepute pentru numărul tot mai mare al utilizatorilor de notebook, tabletă şi smartphone. Noile stick-uri extind capacitatea de stocare fără a afecta însă design-ul compact, cu linii zvelte, ale acestor produse.

DataTraveler SE9 este creat pentru pasionaţii de telefoane mobile, noua unitate USB reuşeşte să îmbine elganţa cu funcţionalitatea, oferind o carcasă subţire din metal. Acesta are ataşat un inel încoporat, pentru a se putea prinde mai uşor la rucsac, servietă, geantă sau chiar de legătura de chei. Caracasa din metal şi dimensiunile reduse îi oferă protecţie atunci când este conectat la un PC alături de alte dispozitive, spre deosebire de celelalte unităţi USB Flash. Modelul DataTraveler SE9 este disponibil în variante de 8GB şi 16GB.

DataTraveler Micro este una dintre cele mai mici unităţi Flash USB de pe piaţă. Cu un design ultra slim, Micro poate fi ataşat la tablete, notebook-uri subţiri, netbook-uri sau sisteme audio de maşină, fără a aduce nici o modificare întregului aspect al dispozitivului cu care este folosit. DataTraveler Micro este disponibil în variante de 8GB şi 16GB.

Etichete: , , , ,