Noul ecran LCD transparent al Samsung intră în producţie

Scris de | 23 ianuarie, 2012
Noul ecran LCD transparent al Samsung intră în producţie

LCD-ul transparent prezentat de Samsung la CES, distins cu Premiul CES 2012 pentru Inovaţie, va fi disponibil într-o variantă de 46 inchi ce va intra în producţie luna aceasta.

Panoul LCD este special creat pentru o gamă variată de aplicaţii de display pentru retaileri, cum ar fi showcase-uri pentru produse, uşi pentru frigiderele comerciale şi uşi de tip platformă pentru staţiile de metrou din America de Nord, Europa şi Asia. Acesta va fi folosit şi pentru alte aplicaţii, inclusiv e-board-uri, ferestre informative, echipament medical, semnături electronice şi dispozitive mobile.

Panoul transparent Samsung de 22 de inci, comercializat în prezent, a fost bine primit de către utilizatorii actuali şi potenţiali din sectoarele de telefonie mobilă, bijuterie şi bunuri de lux, mulţumită dimensiunilor compacte şi consumului mic de energie, alături de calitatea remarcabilă a afişajului.

Panoul transparent Samsung de 46 de inci are o rată de contrast de 4 500:1 şi dispune de o rezoluţie HD (1366×768) şi o gamă de culori de 70%.

Etichete: , , ,