Research in Motion şi Microsoft lansează BlackBerry Cloud Services

Scris de | 31 ianuarie, 2012
Research in Motion şi Microsoft lansează BlackBerry Cloud Services

Research in Motion şi Microsoft au lansat în cursul zilei de ieri un nou serviciu de cloud pentru segmentul business. BlackBerry Cloud Services pentru Microsoft Office 365 oferă companiilor o modalitate simplă de sincronizare a smartphone-urilor BlackBerry cu fişierele din Office365.

Research in Motion, producătorul canadian al dispozitivelor BlackBerry, a anunţat ieri lansarea serviciului de stocare prin cloud BlackBerry Cloud Services, în colaborare cu Microsoft. BlackBerry Cloud Services pentru Microsoft Office 365 va oferi companiilor posibilitatea de a-şi stoca fişierele create cu programul Microsoft Office 365 şi respectiv utilizarea lor pe tabletele şi smartphone-urile BlackBerry.

Prin acest serviciu, utilizatorul va putea să-şi sincronizeze smartphone-ul cu programe precum Microsoft Exchange Online. Prezentările în PowerPoint sau fişierele Word vor fi tot timpul stocate în cloud. Astfel, companiile vor avea un acces constant şi convenabil la cele mai importante date direct direct de pe smartphone sau tabletă.

BlackBerry Cloud Services pentru Microsoft Office 365 e disponibil deja în 50 de ţări.

Etichete: , , , , ,