Conturile PlayStation Network devin conturi Sony Entertainment Network

Scris de | 7 februarie, 2012
Conturile PlayStation Network devin conturi Sony Entertainment Network

Începând de azi, 7 februarie, conturile PlayStation Network (PSN), folosite de utilizatorii consolei Sony PlayStation, vor deveni conturi Sony Entertainment Network (SEN).

Utilizatorii au fost deja anunţati prin email despre schimbarea care urmează să îşi intre în drepturi şi care are ca principal scop unificarea platformei Sony pentru diferitele sale servicii de jocuri, muzică şi film.

Vocile rele spun că este şi o mutare pentru ca cei de la Sony să ascundă sub preş imaginea nefericită creată de scandalul care a implicat compromiterea a zeci de mii de conturi de PSN anul trecut.

Modificările necesită un minim de efort din partea utilizatorului. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi şi să accepţi noul acord şi politicile de securitate care, printre altele, retrag dreptul de a anula o precomandă şi de a primi banii înapoi pentru aceasta.

Rămâne să vedem dacă viitorul va aduce şi un PlayStation Store local în România, ţară în care clienţii PlayStation au fost până acum aproape ignoraţi de cei de la Sony.

Etichete: , , ,