Samsung Seria 7: Multitasking la superlativ şi design futurist

Scris de | 15 februarie, 2012
Samsung Seria 7: Multitasking la superlativ şi design futurist

Samsung a anunţat disponibilitatea pe piaţa autohtonă a noilor monitoare din Seria 7, prezentate la Consumer Electronics Show. Modelele Seria 7 Smart Station şi Seria 7 HDTV dispun de caracteristici de ultimă oră ce satisfac şi cele mai exigente cerinţe.

Având la bază modelul de succes Samsung Central Station (seria CA750), cea de-a doua generaţie a Seriei 7 Smart Station (seria CB750) este în acelaşi timp un monitor HD şi o staţie de andocare wireless. Noul Smart Station se poate sincroniza cu o multitudine de dispozitive, inclusiv telefoane mobile, notebook-uri, periferice sau electronice AV, oferind posibilitatea de multitasking.

Noul Smart Station vine în două variante, cu display de 24” şi 27”, şi cu conexiune mobilă Mobile High Definition Link (MHL), permiţându-le utilizatorilor să se bucure de conţinutul de pe dispozitivele lor mobile direct pe un ecran mai mare şi, implicit, de un sunet de înaltă calitate.

Samsung Seria 7 Smart Station dispune de un design minimalist, cu un ecran wide şi puncte de conexiune montate la baza acestuia, pentru a păstra un aspect curat al spaţiului de lucru.

Modelul include trei porturi USB (două USB 3.0 şi un USB 2.0) pentru un plus de flexibilitate în comunicarea între dispozitive şi transferul de date. În plus, Seria 7 Smart Station include un port HDMI, ce permite conectarea playerelor Blu-ray, set top box-urilor sau dispozitivelor de gaming, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de display-ul LED 1080p.

Seria de monitoare premium Samsung Seria 7 HDTV (Seria TB750) dispune de un TV tuner încorporat, pentru funcţionalitate HDTV şi de tehnologia integrated wireless display (Wi-Di) de la Intel, pentru o mai bună conectare la dispozitivele mobile, precum smartphone-urile sau tabletele. Aceasta oferă o experienţă multimedia bogată, prin suportul Mobile High Definition Link (MHL), ce le permite utilizatorilor să vizualizeze pe un ecran mai mare imagini şi videoclipuri din smartphone-urile şi tabletele compatibile MHL. Monitorul Seria 7 HDTV încorporează porturi dual HDMI şi un port VGA pentru compatibilitate cu aproape orice dispozitiv.

Noul monitor HDTV Seria 7 (TB750) prezintă design-ul asmiteric, cu un picior suplu poziţionat în partea dreaptă a ecranului.

Monitoarele Seria 7 Smart Station şi Seria 7 HDTV vor putea fi achiziţionate de utilizatorii din România începând cu luna aprilie.

Etichete: , , , ,