Asus ZenBook Flip 13 OLED

OS X Mountain Lion: Apple prezintă iOS pe Mac

Scris de | 17 februarie, 2012
OS X Mountain Lion: Apple prezintă iOS pe Mac

Compania din Cupertino a anunţat ieri noul sistem de operare OS X Mountain Lion, care va include o serie de caracteristici inspirate din iOS, precum Messages, Notification Center sau Notes, şi o sincronizare mai bună prin iCloud.

OS X Mountain Lion va beneficia de o serie de caracteristici disponibile în prezent pe iOS, sistemul de operare dedicat dispozitivelor mobile iPhone, iPod Touch şi iPad. Astfel, noua platformă va include Messages, un program de mesagerie cu suport pentru iMessage, ceea ce înseamnă că vei putea trimite mesaje de pe laptop-ul tău spre un dispozitiv cu iOS, Reminders, un fel de memento digital, Notes, care reprezintă copia fidelă după aplicaţia disponibilă deja pe iOS, Notification Center, care anunţă primirea unui nou mail, mesaj, tweet şi aşa mai departe şi o integrare mai bună a platformei de micro-blogging Twitter.

Practic, OS X Mountain Lion va oferi o serie de servicii asemănătoare iOS-ului.

Mai mult, OS X Mountain Lion va beneficia de o sincronizare mai bună prin iCloud, astfel încât utilizatorul să nu piardă niciun mail, document şi aşa mai departe.

OS X Mountain Lion va debuta în vara anului curent.

Etichete: , , , , , , , ,