LG Optimus LTE Tag: Tehnologie 4G şi NFC

Scris de | 21 februarie, 2012
LG Optimus LTE Tag: Tehnologie 4G şi NFC

LG Electronics a anunţat cel mai nou terminal high-end dedicat pieţei coreene. LG Optimus LTE Tag dispune de tehnologia LTE şi Near Field Communications, şi rulează sistemul de operare Android Gingerbread.

După predecesorul său, LG Optimus LTE, primul smartphone HD LTE, Optimus LTE Tag se înscrie în angajamentul LG de a oferi cea mai diversificată serie de gadgeturi LTE, pentru toate categoriile de consumatori.

Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Mobile Communications, a declarat într-un comunicat de presă: „LG Optimus LTE Tag nu este doar o versiune actualizată a modelului Optimus LTE, ci aduce o funcţie inedită care face ca acest smartphone să fie cu adevărat inteligent.”

LG Optimus LTE Tag este denumit astfel pornind de la funcţia specifică pe care o încorporează, LG Tag+, care utilizează tehnologia NFC (Near Field Communication) pentru a comunica direct cu stickere speciale sau „tag-uri” care sunt programate să modifice automat setările telefonului.

Optimus LTE Tag are un design slim şi este disponibil în culoarea alb. Cu un procesor Dual-Core de 1.2 GHz, folosind sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread (cu opţiunea de upgrade ulterior pentru versiunea Ice Cream Sandwich) şi un display IPS de 4.3 inci, LG Optimus LTE Tag este un centru multimedia ideal.

Etichete: , , , , ,