LG Optimus 3D MAX: Un pas înainte pentru telefoanele 3D

Scris de | 22 februarie, 2012
LG Optimus 3D MAX: Un pas înainte pentru telefoanele 3D

LG Optimus 3D MAX face un nou pas pe drumul deschis anul trecut de modelul Optimus 3D, îmbunătăţind redarea de conţinut 3D şi oferind o carcasă mai subţire.

Noul smartphone care şi-a făcut apariţia cu puţin înainte de Mobile World Congress  permite vizionarea de conţinut 3D pe ecranul de 4.3 inchi 3D WVGA cu sticlă Corning Gorilla Glass 2.

Cu o grosime de doar 9.6 mm şi o greutate de 148 de grame, carcasa elegantă, metalică încorporează un procesor dual core la 1.2 GHz, 8 GB memorie internă, o cameră de 5 megapixeli cu două lentile şi o baterie de 1520 mAh.

Partea de conectivitate este extrem de avansată – HSPA+ de 21 Mbps, NFC, Wi-Fi, Bluetooth. Conexiunea HDMI permite şi ea cuplarea la un monitor sau televizor 2D/3D 1080p via MHL.

LG Optimus 3D MAX străluceşte însă cu adevărat pe segmentul de divertisment şi conţinut 3D. Utilizatorii pot converti în 3D Google Earth sau Google Maps folosind convertorul 3D cu funcţii îmbunătăţite. Mai mult, fotografiile 3D sau filmele realizate cu Optimus 3D Max pot fi vizualizate într-un singur ecran în format 2D, prin utilizarea unei taste Hot Key poziţionată pe o latură a telefonului pentru a permite trecerea rapidă de la 2D la 3D. LG va continua să extindă conţinutul video, aplicaţiile şi jocurile compatibile cu Convertorul 3D disponibil în aplicaţia 3D Zone din LG SmartWorld.

Momentan telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread însă un upgrade la Android 4.0 Ice Cream Sandwich va fi disponibil la scurt timp după lansare.

LG Optimus 3D Max soseşte în Coreea din martie şi va fi introdus treptat în alte tări europene.

Etichete: , , ,