Noul iPad: Peste 3 milioane de unităţi vândute

Scris de | 20 martie, 2012
Noul iPad: Peste 3 milioane de unităţi vândute

Apple a anunţat printr-un comunicat de presă numărul de iPad-uri de generaţia a treia vândute de la lansarea de vineri a noului model. Noul iPad s-a vândut până acum în peste 3 milioane de unităţi, un succes incontestabil pentru compania din Cupertino.

De la lansarea de vineri, 16 martie, Apple a vândut peste 3 milioane de unităţi din cea mai nouă generaţie de iPad. Astfel, noul iPad s-a dovedit a fi un succes pentru compania din Cupertino.

Philip Schiller, vicepreşedintele diviziei de Worldwide Marketing din cadrul Apple, a declarat într-un comunicat de presă: „Noul iPad e un adevărat blockbuster, cu peste 3 milioane de unităţi vândute, cea mai de succes lansare de iPad de până acum.”

Noul iPad are un ecran Retina cu o rezoluţie imensă de 2048×1536. Cea mai nouă versiune a tabletei e echipată cu procesorul A5X cu o placă grafică quad-core, despre care Apple a declarat că e de 4 ori mai performantă decât Tegra 3. De pe lista caracteristicilor amintim o cameră principală cu un senzor de 5 megapixeli capabilă de a înregistra clipuri video în format 1080p, tehnologie 4G LTE şi o autonomie de 10 ore.

Noul iPad va fi lansat vineri în România.

Etichete: , , , , ,