Cărţile Harry Potter, disponibile acum în format electronic şi audio

Scris de | 28 martie, 2012
Cărţile Harry Potter, disponibile acum în format electronic şi audio

Celebra serie de cărţi Harry Potter e disponibilă acum în format e-book pentru tablete, smartphone-uri sau e-readere. Mai mult, toate cele 7 cărţi scrise de către J.K. Rowling sunt disponibile şi în format audio.

După luni întregi în care am aşteptat lansarea versiunilor electronice ale celor 7 cărţi din seria Harry Potter, Pottermore, site-ul dedicat colecţiei, a anunţat disponibilitatea acestora la nivel global. Astfel utilizatorii ce dispun de un e-reader, o tabletă sau un smartphone pot lectura acum întreaga colecţie Harry Potter direct de pe ecranul dispozitivelor lor portabile. Mai mult, de acum înainte fanii îşi pot achiziţiona versiunea audio pentru audiţia cărţilor.

Preţurile pentru versiunea electronică a cărţilor variază între 5.98 euro şi 8.37 euro, iar pentru versiunea audio, preţul unei cărţi se situează între 21.55 euro şi 39.51 euro. Persoanele care doresc  să-şi achiziţioneze întreaga colecţie o pot face la preţul de 46.28 euro pentru versiunea în format electronic sau 200.42 euro pentru cea audio.

Pentru a comanda cărţile din seria Harry Potter, accesează acum: http://shop.pottermore.com/

Etichete: , , , ,