iStyle deschide un nou magazin in Baneasa Shopping City

Scris de | 28 martie, 2012
iStyle deschide un nou magazin in Baneasa Shopping City

iStyle, singurul Apple Premium Reseller, a anuntat astazi deschiderea unui nou magazin in Baneasa Shopping City.

Cel mai mare magazin al retelei masoara 260 de metri patrati, fiind unul dintre cele mai importante proiecte de acest tip din Europa de Sud-Est si este conceput dupa standardele Apple, investitia totala ajungad la peste 250 000 de euro. Magazinul are in oferta toate produsele Apple de ultima generatie: Mac, iPod, iPhone si iPad, precum si o serie de accesorii.

“iStyle Romania deschide cel mai mare magazine din intreaga zona, cu un singur scop: Acela de a facilita interactiunea directa intre consummator si produsele Apple, atat de necesara in procesul de achizitie. Fie ca este vorba de produse destinate activitatii cotidiene, petrecerii timpului liber sau de simple accesorii, echipa iStyle va asteapta acum si in noua locatie cu o serie de servicii noi”, Dora Popeneciu, Director General iStyle Romania.

Noul magazin din Baneasa aduce o zona special amenajata de training si prezentari destinate tuturor fanilor Apple. Sala va gazdui periodic demonstratii si workshop-uri pentru utilizarea produselor Apple. Training-urile vor acoperi de la editarea fotografiilor pe Mac, pana la compunerea muzicii cu Garange Band sau realizarea de prezentari cu Microsoft Office pentru Mac.

Cu ocazia deschiderii, vineri 30 martie, ora 10:00, iStyle Baneasa ofera 10% reducere pentru fiecare Mac, iPhone sau iPod achizitionat.

 

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , ,