Cinemagia oferă programul de la cinema pe Samsung Smart TV

Scris de | 29 martie, 2012
Cinemagia oferă programul de la cinema pe Samsung Smart TV

Dacă vrei să urmăreşti programul filmelor de la cinema o poţi face de acum direct pe televizoarele Samsung SMART TV, cu ajutorul aplicaţiei Cinemagia.

Aplicația oferă informații despre programul cinematografelor și al posturilor TV, dar și detalii despre filme, pe ecranul generos al televizorului. Aplicația poate fi descărcată gratuit, din magazinul Samsung Apps.

Lansarea aplicației „Cinemagia” face parte din inițiativa Samsung de a oferi din ce în ce mai mult conținut local relevant pentru televizoarele din gama SMART TV, punând astfel la dispoziția utilizatorilor un serviciu complet de divertisment.

„Investim constant în crearea de conţinut local relevant pentru utilizatorii noştri şi ne bucurăm că am încheiat acest parteneriat cu Cinemagia, cel mai popular site de cinematografie. Vom lansa alte aplicaţii interesante în acest an, pentru ca toţi conusmatorii noştri să se poată bucura de un conţinut cât mai variat”, a spus Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV în cadrul Samsung România.

Creată special pentru cinefili, aplicația Cinemagia nu oferă doar acces la informații despre filmele din cinematografe, ci și despre cele difuzate de canalele TV, precum producțiile ce rulează în ziua curentă, sau posturile TV și orele de începere pentru un film selectat.

Etichete: , , , ,