Asus ZenBook Flip 13 OLED

Ora pamantului electrizează rețelele sociale

Scris de | 31 martie, 2012
Ora pamantului electrizează rețelele sociale

ora pamantuluiOra Pamantului, un eveniment de talie mondială care încearcă să atragă atenția asupra problemelor energetice ale planetei și asupra încălzirii globale, va fi îmbrățișat azi începând cu ora 20:30 și de o mare parte dintre români. Sunteți invitați să stingeți lumina pentru o oră, între 20:30 și 21:30 și să trageți un semnal de alarmă pentru cei din jur, în încercarea de a crea o planetă mai verde.

În multe dintre orașele României primăriile, împreună cu diferite organizații de mediu vor marca Ora Pamantului printr-o serie de evenimente dedicate – spectacole, marșuri. Multe dintre clădirile centrale vor stinge la rândul lor lumina între 20:30 și 21:30.

Primul eveniment Earth Hour a fost organizat în anul 2007 în Sidney Australia iar în 2008 35 de țări și 4oo de orașe de pe glob preluaseră deja ideea.

Rețelele sociale au contribuit major în distribuirea mesajului campaniei Earth Hour – Ora Pămânului iar în 2011 peste 135 de țări se puteau mândri că participaseră la eveniment. În 2012 numărul acestora este așteptat să se ridice iar prezența pe rețelele de socializare a crescut semnificativ, de la Twitter, Facebook, YouTube și Flick și până la Pinterest. Mai multe detalii despre cum vă puteți alătura cauzei Earth Our – Ora Pamantului pe o retea de socializare găsiți aici.

Etichete: , , , , ,