Aplicaţia Instagram e disponibilă acum pe terminalele cu sistemul de operare Android

Scris de | 4 aprilie, 2012
Aplicaţia Instagram e disponibilă acum pe terminalele cu sistemul de operare Android

Aplicaţia Instagram a fost lansată ieri pe Google Play, în versiunea dedicată sistemelor de operare Android. Până acum, aplicaţia putea fi utilizată doar de proprietarii unui dispozitiv cu platforma iOS.

Instagram pentru Android dispune de caracteristici asemănătoare cu cele disponibile în versiunea pentru iOS. Avem, astfel, posibilitatea de a folosi filtrele arhicunoscute, de a încărca imaginea realizată pe Twitter sau Facebook, sau de a accesa contul de Instagram.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe Google Play şi poate fi folosită de utilizatorii terminalelor ce dispun de sistemul de operare Android, de la versiunea 2.2 până la cea mai nouă.

Instagram, reţeaua de socializare dedicată pasionaţilor de fotografie care deţin un iPhone, e utilizată acum de peste 27 milioane de oameni. Anunţul cifrei a fost făcut de Kevin Systrom în cadrul unei conferinţei susţinute cu ocazia festivalului SXSW din Austin, Texas.

Descarcă acum Instagram pentru Android din Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android

Etichete: , , , ,