Maguay lanseaza o noua gama de servere

Scris de | 4 aprilie, 2012
Maguay lanseaza o noua gama de servere

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romnia ca producator de sisteme de calcul, integrator de sisteme si dezvoltator software de pe piata din Romania, a lansat astazi noua linie de servere, bazata pe cele mai noi tehnologii Intel Server.

Noile procesoare Intel Xeon, seria E5, aduc o crestere cu pana la 80% a performantei si o imbunatatire cu pana la 50% a eficientei energetice, combinand capacitatea si puterea de calcul sporita cu o infrastructura I/O mai buna.

Noua gama de servere lansata de Maguay, eXpertServer, se adreseaza companiilor mici, medii si mari, fiind validate pe platforme software open-source, cat si de producatori de tehnologie precum Intel, RedHat, Vmware, Citrix sau Microsoft.

“Sistemele de tip software reprezinta punctual forte al activitatii noastre de producator, iar Maguay continua sa lanseze in premiera tehnologie de ultima ora pe piata romaneasca.

Noi consideram ca serverul, fizic sau virtual, oferit in cloud sau la sediul beneficiarului, este o component vitala a infrastructurii IT. Echipamentele Maguay de tip server se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de solutii complexe, de inalta disponibilitate si la un raport correct pret/performanta. Exemplificam, fara a ne limita la: solutii storage de tip enterprise, optimizare si consolidare Data-Center prin oferirea de virtualizare de servere, precum si solutii de virtualizare desktop.”, a declarat Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay.

Conform IDC (International Data Corporation), pe piata din Romania au fost vandute in 2011 11.764 de servere, iar brandul romanesc Maguay se afla in top 5 vanzari, alaturi de companii internationale ca HP, IBM, Dell etc. Compania mizeaza pe oferirea unui pret corect in raport cu piata, pe optimizarea dispozitivelor in functie de domeniul de utilizare, precum si posibilitatea de upgrade in functie de necesitati.

Maguay a realizat in 2011 o cifra de afaceri de 14 milioane de euro.

Etichete: , , , , ,