HP aduce in Romania primul multifunctional laser cu scanner 3D din lume

Scris de | 25 aprilie, 2012
HP aduce in Romania primul multifunctional laser cu scanner 3D din lume

HP a anuntat astazi lansarea in Romania a primului multifunctional din lume capabil sa copieze o multitudine de obiecte 3D: HP LaserJEt TopShop Pro M275.

Cu ajutorul unei camere amplasate pe un brat mobil, HP TopShot fotografiaza obiectul tridimensional ales din mai multe unghiuri, un total de sase imagini  fiind captate per scan sau copie, prin declansarea succesiva a unui set de trei flash-uri de lumina din unghiuri diferite si inca trei de ambient cu niveluri de expunere variate. Imaginile sunt combinate automat pentru a produce o imagine de calitate, fara reflexii sau umbre nedorite.

HP TopShot reprezinta o modalitate simpla si directa pentru a transpune obiectele 3D in imagini digitale clare si realiste si este gandit pentru a usura activitatea IMM-urilor sau a micilor intreprinzatori, permitandu-le acestora sa scaneze usor si si sa trimita fotografii in timp real cu imaginile produselor dorite.

Cu ajutorul software-ului HP Scan, utilizatorii pot elimina fundalul imaginii scanate, pastrand doar reproducerea obiectului.

Multifunctionalul HP incorporeaza diferite softuri care sa ajute utilizatorul sa castige  timp: o gama larga de aplicatii online cu ajutorul carora pot posta, trimite sau imprima documente si imagini direct de pe Internet (fara ajutorul PC-ului), precum si tehnologia ePrint prin care poate imprima din miscare, de oriunde si in orice moment, folosind un dispozitiv mobil conectat la Internet sau solutia de imprimare AirPrint pentru dispozitivele iOS.

HP LaserJet TopShop Pro M275 este disponibil in reteaua de distribuitori autorizati HP din toata tara la un pret de 1500 RON.

Etichete: , , , , ,