Mouse-ul Cyborg M.M.O.7, disponibil acum în România

Scris de | 25 aprilie, 2012
Mouse-ul Cyborg M.M.O.7, disponibil acum în România

Mouse-ul produs de Mad Catz Interactive, Cyborg M.M.O.7, dedicat gamerilor care preferă jocurile de tip MMO (Massively Multi-player Online) poate fi achiziţionat acum în România prin intermediul distribuitorului PC-Coolers.

Printre specificațiile speciale ale lui Cyborg M.M.O.7 se numără reglarea dimensiunii și a greutății, senzorul Twin Eye cu rezoluție 6400DPI, cele 78 de comenzi programabile în orice joc și butoanele 5D.

Cyborg M.M.O7 integrează o serie de tehnologii avansate și o multitudine de modalități de ajustare a caracteristicilor, astfel încât jucătorul să poată reacționa cât mai rapid la situațiile din joc. Fie că vorbim de WoW, EVE, The Lord of the Rings Online, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars sau RIFT, CYBORG M.M.O. 7 oferă comenzi pre-programate și suport pentru orice titlu MMO și nu numai.

Dimensiunile mouse-ului sunt ajustabile și se adaptează mâinii jucătorului astfel încât prinderea acestuia să fie în același timp sigură, precisă și comodă. Sunt disponibile 3 părți mobile pentru extensia mouse-ului în lungime dintre care una este foarte aderentă. Părțile laterale se pot schimba cu unele disponibile în pachet pentru a adăuga aderanță sau greutate mouse-ului.

Un număr de 13 butoane programabile fac echipă cu 3 moduri MMO și un buton shift cu două poziții pentru a oferi utilizatorului până la 78 de comenzi predefinite. Combinând cele 15 butoane ale mouse-ului cu funcțiile predefinite, jucătorul poate efectua în timpul cel mai scurt un număr mare de comenzi complexe cu care partenerii de joc nu pot ține pasul.

Butonul 5D permite accesul rapid la 5 comenzi fără ca jucătorul să ridice degetul de pe acesta. Cele patru direcții pot fi selectate rapid iar prin apăsarea acestuia poate fi activată o altă comandă. Pasionații de jocuri MMO se vor simți în largul lor știind că pot apela la cele mai importante comenzi prin câteva mișcări simple.

Pe lângă acest instrument util, tehnologia ST (Smart Technology) proprietară Cyborg vă oferă control total asupra configurării mouse-ului. Se pot crea profile pentru fiecare joc, se poate stabili senzitivitatea cursorului, comenzile multiple și butoanele pentru fiecare funcție în parte.

Cyborg M.M.O. 7 dispune de un sistem de iluminare RGB ce oferă nu mai puțin de 16 milioane de culori, total configurabile, pe care le puteți regla după bunul plac cu ajutorul software-ului ST inclus.

Mouse-ul pentru jocuri Cyborg M.M.O. 7 beneficiază de noua generație de senzori laseri “twin eye” care citesc separat fiecare axă, pentru a sesiza nu mai puțin de 6 metri pe secundă. Indiferent de modul pe care îl preferați, M.M.O. 7 va oferă posibilitatea de a regla rezoluția între 25 și 6400DPI, butonul DPI de pe mouse făcând trecerea rapidă de la o setare la alta.

Fie că preferați un mouse ușor sau unul mai greu, Cyborg M.M.O. 7 se poate plia pe cerințele voastre datorită sistemului de reglare a greutății.

Mouse-ul Cyborg M.M.O. 7 este disponibil acum în România și costă aproximativ 500 lei (TVA inclus).

Etichete: , , ,