LG a anunţat propriul serviciu de cloud computing

Scris de | 3 mai, 2012
LG a anunţat propriul serviciu de cloud computing

LG Electronics a anunţat lansarea serviciului LG Cloud pe 1 mai cu scopul de a oferi conectivitate şi acces la streaming rapid pentru orice conţinut media pe diferite dispozitive electronice.

Pentru a folosi serviciul, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia LG Cloud de pe Google Play sau aplicaţia LG SmartWorld din galeria de aplicatii a smartphone-urilor Android, LG SmartWorld store de pe televizoarele LG Smart sau de pe site-ul LG Cloud de pe PC-uri sau laptopuri. Serviciul LG Cloud sincronizează automat conţinutul smartphone-ului cu serverul cloud şi cu PC-ul şi televizorul utilizatorului. Imaginile şi înregistrările video care au fost făcute cu smarphone-ul pot fi văzute si transmise pe PC sau televizor aproape instantaneu.

Videoclipurile editate pe un PC pot fi încărcate pe LG Cloud pentru o a le viziona în câteva secunde de pe un smartphone. Spre deosebire de alte servicii cloud, timpul de aşteptare este foarte scurt pentru streaming-ul de conţinut pe un televizor, PC sau smartphone, fără a fi nevoie ca acesta sa fie descărcat înainte.

De asemenea, serviciul funcţionează perfect şi cu un conţinut 3D. Înregistrările video din vacanţă făcute cu un smartphone LG 3D pot fi încărcate via 3G sau Wi-Fi pe LG Cloud.

LG Cloud va fi oferit ca un serviciu atât gratuit, cât şi cu plată. Stocarea gratuită şi costurile vor fi în funcţie de piaţă şi vor fi anunţate separat pe măsură ce serviciul devine disponibil în ţara respectivă.

Etichete: , , , ,