Samsung Galaxy S 3: Tot ce trebuie să ştii înainte de lansarea de astăzi

Scris de | 3 mai, 2012
Samsung Galaxy S 3: Tot ce trebuie să ştii înainte de lansarea de astăzi

În cadrul unui eveniment ce va avea loc la ora 21:00, ora României, compania sud-coreeană Samsung va lansa la Londra noul Galaxy S 3. În anticiparea anunţului oficial, connect îţi prezintă toate detaliile disponibile actualmente în ceea ce priveşte noul smartphone din gama high-end.

Procesorul Exynos 4 Quad

Chipul cu patru nuclee, care va fi cunoscut şi ca Exynos 4212 este un procesor pe tehnologia de 32nm care promite o performanţă CPU dublă şi un consum energetic cu 20% mai mic faţă de generaţia precedentă, pe care o regăsim şi în interiorul modelului Galaxy S II.

Noul procesor care ar urma să se regăsească la baza lui Galaxy S III mai promite redare video HD 1080p cu suport pentru formate multiple, grafică 3D precum şi performanţe îmbunătăţite pentru fotografie graţie unei soluţii interne ISP.

Confirmare din partea unui vicepreşedinte Samsung

Robert Yi, vicepreşedinte în cadrul companiei Samsung, a anunţat la finalul unei teleconferinţe ce a avut loc cu ocazia anunţului câştigurilor trimestriale că numele noului dispozitiv e într-adevăr Samsung Galaxy S 3. Robert Yi a declarat: „Anticipăm o cerere sporită pentru smartphone-ul Galaxy S 3.” Această declaraţie reprezintă prima şi cea mai importantă dovadă concretă în ceea ce priveşte numele dispozitivului ce va fi lansat astăzi.

Specificaţii apărute pe versiunea germană a site-ului Amazon

Pe site-ul german Amazon apare noul Samsung Galaxy S III cu specificaţiile următoare: un ecran de 4.7 inchi Super AMOLED, o cameră de 12 megapixeli, o capacitate de stocare de 16GB şi va rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De obicei zvonurile legate de un nou terminal mult-aşteptat sunt interminabile, mai ales în apropierea evenimentului de lansare. Trebuie, în consecinţă, să privim orice ştire cu scepticism. Totuşi, un retailer atât de consacrat precum Amazon îţi dă de gândit în ceea ce priveşte veridicitatea detaliilor.

Lansare cu artificii

Lansarea de astăzi reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru industria smartphone-urilor. Conform unui post pe blog-ul oficial Samsung, modelul emblematic Samsung Galaxy S 2, este folosit în prezent de peste 20 milioane de utilizatori norocoşi, iar succesorul acestuia s-ar putea bucura de un succes asemănător.

Rămâi pe connect.ro pentru a afla toate noutăţile legate de Samsung Galaxy S III şi de evenimentul de la ora 21:00.

Etichete: , , , , ,