Dragon Dictation şi Dragon Search, primele aplicaţii de recunoaştere vocală în limba română (video)

Scris de | 10 mai, 2012
Dragon Dictation şi Dragon Search, primele aplicaţii de recunoaştere vocală în limba română (video)

Dragon Dictation, una dintre cele mai apreciate soluţii de dictare din App Store, este de acum disponibilă în limba română. În combinaţie cu Dragon Search, disponibilă şi ea în romana, poţi trimite SMS-uri şi e-mailuri, poţi posta pe Twitter sau Facebook, şi poţi căuta informaţii pe Internet,  totul rapid, cu ajutorul comenzilor vocale.

Cele două aplicaţii de la Nuance Communications pot fi descărcate gratuit de pe Apple App Store România şi sunt compatibile cu iPhone, iPod touch şi iPad.

Aplicaţiile sunt foarte populare la nivel global, fiind deja descărcate de zeci de milioane de utilizatori iOS din 33 de ţări care doresc să dicteze uşor şi repede mesaje text tip SMS, e-mailuri, să posteze pe reţelele sociale, sau să caute informaţii pe Internet. Folosind Dragon Apps consumatorii câştigă mai mult timp în fiecare zi, deoarece dictarea este de cinci ori mai rapidă comparativ cu tastarea clasică.

Dragon Dictation este compatibilă cu iOS-5 şi dispune de o bară de instrumente tip pop-up cu pictograme ce ajută utilizatorii să trimită cu uşurinţă textul dictat prin email, SMS, Facebook, Twitter sau clipboard. Dragon Dictation include, de asemenea, o funcţie foarte practică de Auto Save care memorează textul dictat în eventualitatea în care utilizatorul este întrerupt de primirea unui apel telefonic.

Etichete: , , , ,