Samsung Galaxy S III: Peste 9 milioane de precomenzi

Scris de | 18 mai, 2012
Samsung Galaxy S III: Peste 9 milioane de precomenzi

Publicaţia Korea Economic Daily a anunţat că noul terminal Samsung Galaxy S III a fost precomandat deja de peste 9 milioane de ori, conform unei surse anonime din cadrul companiei Samsung.

Se pare că noul model high-end Samsung Galaxy S III, care va ajunge probabil în fruntea ierarhiei dispozitivelor Android, are mare priză la public. Korea Economic Daily citează o sursă din cadrul companiei care a declarat că smartphone-ul emblematic a atins cifra de 9 milioane de precomenzi. Numărul e cu atât mai impresionant dacă luăm în calcul faptul că precomenzile nu au început în Statele Unite ale Americii, o piaţă destul de importantă în climatul smartphone-urilor.

Samsung Galaxy S III, disponibil in versiunile cu carcasa alba si albastra, imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Samsung Galaxy S III va fi lansat în Europa la finele lunii mai.

Etichete: , , ,