Samsung Galaxy S III: Ghid de preţuri

Scris de | 21 mai, 2012
Samsung Galaxy S III: Ghid de preţuri

La finele lunii curente noul dispozitiv high-end Samsung Galaxy S III va fi disponibil pe piaţa din România. Cu această ocazie, connect îţi prezintă un ghid de preţuri oferite de operatorii de telefonie mobilă şi de magazinele de specialitate autohtone.

Orange va oferi noul terminal semnat Samsung la preţuri începând cu 299 euro (TVA inclus), ofertă valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15 pe 2 ani.

În ceea ce priveşte Vodafone, operatorul de telefonie mobilă va vinde în exclusivitate versiunea cu 32GB a terminalului Samsung Galaxy S III, la preţuri ce încep de la suma de 279 euro împreună cu abonamentul Mega 25 şi Internet pe mobil 1GB pe 2 ani.

Concluzionând oferta operatorilor din România, Cosmote nu a oferit încă detalii legate de disponibilitatea dispozitivului cu un abonament, însă a anunţat faptul că Samsung Galaxy S III va putea fi achiziţionat necodat la preţul de 2720 lei, din reţeaua magazinelor proprii şi Germanos.

Oferta magazinelor on-line e, de asemenea, destul de variată. Astfel, pe eMag găsim noul terminal la preţul de 2.699 lei pentru ambele versiuni cromatice, preţ identic cu cel din oferta Flanco.

Cei care vor achiziţiona smartphone-ul de pe MarketOnline vor fi nevoiţi să scoată din buzunar suma de 2.641 lei. Unul dintre cele mai ieftine preţuri disponibile actualmente găsim pe Koyos, unde noul Samsung Galaxy S III poate fi achiziţionat contra sumei de 2.599 lei.

Samsung Galaxy S III, cel mai în vogă terminal al momentului, va fi lansat în România la sfârşitul lunii mai.

Etichete: , , , , , , , , , , ,