Samsung a lansat modelul Galaxy Beam în România

Scris de | 25 mai, 2012
Samsung a lansat modelul Galaxy Beam în România

Samsung Electronics a inaugurat în România primul magazin propriu şi a lansat smartphone-ul Galaxy Beam. Magazinul Samsung din capitală va găzdui o gamă largă de smartphone-uri şi tablete, pentru toate categoriile de consumatori.

În noul magazinul Samsung se va afla atât mult aşteptatul Galaxy S III, lansat oficial în România acum o săptămână, precum şi Galaxy Beam, primul telefon cu proiector integrat, lansat în cadrul World Mobile Congress 2012.

Primul magazin deschis în România sub marca proprie, va pune la dispoziţia tuturor cele mai noi dispozitive de comunicaţii mobile produse de Samsung. Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi şi va fi deschis în fiecare zi, între orele 10.00-22.00.

Odată cu deschiderea magazinului, în perioada 25-31 mai, Samsung le va oferi tuturor celor care vor cumpăra un telefon mobil sau o tabletă un încărcător auto cadou. De asemenea, cinci dintre cei care vor achiziţiona noul Samsung Galaxy S III din magazinul Samsung, în perioada 1 iunie-30 iunie, vor putea putea câştiga contravaloarea telefonului achiziţionat.

Cu ocazia inaugurării noului magazin, terminalul Samsung Galaxy Beam a fost lansat pe piaţa din România. Acesta rulează pe platforma Android 2.3 Gingerbread cu ajutorul unui procesor impresionant dual-core de 1.0GHz, asigurând o flexibilitate uimitoare şi o interfaţă cu un grad rapid de răspuns. Memoria internă de 8GB permite stocarea fişierelor multimedia de dimensiuni mari, iar bateria de 2000 mAh asigură performanţa susţinută a display-ului şi a redării conţinutului.

Samsung Galaxy Beam va fi disponibil în magazinul recent inaugurat şi la partenerii Samsung.

Etichete: , , , , ,