Chromebook Series 5 550 şi Chromebox: Samsung a lansat două noi calculatoare portabile

Scris de | 30 mai, 2012
Chromebook Series 5 550 şi Chromebox: Samsung a lansat două noi calculatoare portabile

Samsung a lansat în cursul zilei de ieri, printr-un parteneriat cu Google, un nou model din gama Chromebook şi primul dispozitiv desktop Chromebox, ambele echipate cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Chrome OS.

Noul model Chromebook Samsung Series 5 550 e partenerul ideal pentru utilizatorul ce are nevoie constantă de un laptop compact capabil să efectueze task-urile zilnice. Samsung Series 5 500 dispune de un ecran de 12.1 inchi, un procesor Intel Core, memorie de 4 GB RAM, 2 port-uri USB şi cântăreşte 1.48 kilograme. Noul Chromebook poate fi achiziţionat acum la un preţ ce începe de la 449 dolari.

Samsung a lansat de asemenea primul model din gama Chromebox, un calculator de tip desktop cu o mărime modestă pentru astfel de dispozitive. Caracterul portabil ii ofera un avantaj, asta in cazul in care utilizatorul dispune de un monitor la serviciu si acasa. Lista specificaţiilor include un procesor Intel Core, memorie de 4GB RAM, 6 porturi USB 2.0, conectivitate VGA, HDMI şi Bluetooth 3.0. Preţul de start al noului dispozitiv este de 329 dolari.

Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Chrome OS.

Etichete: , , , , ,