Vodafone lansează un abonament pentru comunicările telefonice în familie

Scris de | 30 mai, 2012
Vodafone lansează un abonament pentru comunicările telefonice în familie

Vodafone România a anunţat lansarea unui nou tip de abonament dedicat părinţilor care vor să aibă posibilitatea de a comunica mai des şi mai mult cu copiii lor. Abonamentul Vodafone Avantaj 6 ofera 1000 de minute sau de SMS-uri in retea, 30 de minute si SMS-uri nationale si 30 de MMS-uri nationale, la numai 6 Euro / luna.

Pachetul „Vodafone pentru copii” include un terminal Samsung Star III, disponibil la un pret promotional de 39 Euro, cu Vodafone Avantaj 6 incheiat pe doi ani, in versiunea alba pentru fete, respectiv, neagra pentru baieti. Odata cu telefonul, copiii primesc mai multe cadouri personalizate pentru fete si baieti: casti Disney Princess sau Disney Cars 2, un set de Post-It-uri, un carnetel, un puzzle si o husa pentru telefon.

Cu un design modern si un aspect metalic al ramei, terminalul Samsung Star III incorporeaza functionalitatile unui telefon cu cele ale unui gadget multimedia, prin camera foto de 3,2 Mp, precum si player-ul de muzica incorporat.

Promotional, de Ziua Copilului, in perioada 31 mai – 3 iunie, pachetul pentru copii cu telefonul Samsung Star III este disponibil, la un pret de 29 Euro, cu pachetul Vodafone Avantaj 6 incheiat pe doi ani, atat in magazinele Vodafone si ale partenerilor, cat si la www.vodafone.ro/shop.

Etichete: , , , , , ,