iOS 6: Cu ce vine nou software-ul ce ar urma să fie dezvăluit la Apple WWDC

Scris de | 6 iunie, 2012
iOS 6: Cu ce vine nou software-ul ce ar urma să fie dezvăluit la Apple WWDC

San Francisco va găzdui începând cu 11 iunie unul dintre cele mai importante evenimente Apple ale anului, conferinţa WWDC 2012, iar unul dintre  anunţurile majore din cadrul acestuia ar putea fi cel legat de sistemul de operare iOS 6. Momentan nu există nici un fel de certitudini, însă vom încerca să analizăm câteva dintre funcţiile ce ar urma să fie integrate în iOS 6.

O nouă aplicaţie Maps

Cei de la BGR făceau publice la finalul lunii mai o serie de imagini cu noua aplicaţie Maps ce ar urma să elimine dependenţa Apple de produsul similar al Google. Pe lângă o interfaţă modificată, aplicaţia de hărţi ar urma să ofere şi un mod de vizualizare 3D, ce prezintă imagini impresionante cu locaţiile căutate.

Integrare Facebook

Utilizatorii aşteptatu încă de la iOS 5 o integrare cu site-ul de socializare Facebook, ce ar  permite upload-ul facil al fotografiilor direct din galerie, însă datorită unor neînţelegeri dintre cele două companii a trebuit să ne mulţumim doar cu Twitter. Facebook intră din nou în scenă odată cu zvonurile legate de iOS 6. Dincolo de posibiltatea de a posta poze, am putea vedea integrarea Facebook şi în App Store, unde utilizatorii vor putea da Like aplicaţiilor.

Interfaţă argintie

Interfaţa clasică, cu nuanţe de albastru, ar putea fi înlocuită cu un nou design ce pune accentul pe argintiu, similar cu cel pe care îl regăsim pe tableta iPad. Tot pe iPad ar urma să sosească şi asistentul vocal Siri.

Mai puţin sigure, însă nu mai puţin dorite ar fi funcţii precum update-uri automate, widget-uri sau icoane live, al căror aspect se updatează într-un mod similar cu cel de pe Windows Phone.

Etichete: , , ,