Noi opţiuni de roaming de la Orange

Scris de | 11 iunie, 2012
Noi opţiuni de roaming de la Orange

Orange România a anunţat astazi noi opţiuni pentru utilizatorii serviciilor de roaming. În conformitate cu prevederile Uniunii Europene, operatorul de telefonie mobilă va reduce tarifele pentru apelurile, mesajele scrise şi traficul de date.

Astfel, când călătoresc în Uniunea Europeană, clienţii Orange vor plăti pentru apelurile efectuate către ţări din Uniunea Europeană 0.29 euro/ minut, apelurile primite vor fi taxate cu 0.08 euro/ minut, un SMS trimis 0.09 euro/SMS şi traficul de date 0.70 euro/ MB, preţuri fără TVA.

În plus, din 5 iunie Orange România a lansat noi oferte pentru opţiunile Permis de vacanţă şi Favourite Country. Cu opţiunea Permis de vacanţă clienţii beneficiază acum de 20 de minute pentru convorbiri în roaming, 20 de SMS-uri şi 1 MB pentru internet pe mobil. Opţiunea poate fi activată în Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova cu 5,5 euro sau cu 11 euro, când călătoresc în China, Croaţia, SUA sau Turcia, preţuri cu TVA inclus.

Opţiunea Favourite Country este dedicată abonaţilor care doresc să beneficieze de mai multe minute în roaming la tarife mai mici. Pentru 15 euro pe lună, TVA inclus, abonaţii primesc 70 de minute în roaming într-una din ţările Uniunii Europene, Elveţia sau Moldova, la alegere. În plus, cei care călătoresc în Israel, Serbia sau Ucraina îşi pot activa această opţiune şi primesc 40 de minute pentru 40 euro, TVA inclus.

Pentru abonaţii care folosesc internetul în roaming, Orange propune opţiunea Travel Data 150, ce oferă 150 MB la tariful de 0,23 euro/ MB, TVA inclus, pentru traficul de date în Uniunea Europeană şi Elveţia sau, pentru utilizatorii PrePay, Travel Data Max, ce oferă 100 MB pentru 25 euro.

Etichete: , , ,