UPC lansează telecomanda Teki, dedicată copiilor

Scris de | 11 iunie, 2012
UPC lansează telecomanda Teki, dedicată copiilor

UPC a anunţat astăzi lansarea unui dispozitiv dedicat copiilor si parintilor care pun accent pe siguranta copiilor in fata ecranului televizorului. Telecomanda Teki oferă copiilor acces la programe precum Cartoon Network sau Boomerang, şi dispune de un buton dedicat pentru portalul de jocuri.

Cu telecomanda Teki, copiii pot urmări exclusiv canalele lor preferate de desene animate şi de cultură generală. Totodată, ei pot accesa şi portalul de jocuri oferit de UPC. Pe lângă protecția oferită celor mici, produsul este un gadget util pentru părinți – aceştia nu mai trebuie să paroleze canalele sau să ascundă telecomenzile, ci pot oferi celor mici propria telecomandă – Teki.

Astfel, se elimină posibilitatea accesării anumitor canale care nu sunt adecvate pentru cei mici.

PC va oferi telecomanda gratuit tuturor clienților cu pachete de tipul 2 Play sau 3 Play, noi sau existenți, în afară de utilizatorii pachetelor Absolut şi Optim, care achiziționează una dintre opțiunile DVR sau DVR HD, disponibile la 13 lei (TVA inclus), respectiv 26 lei (TVA inclus). Totodată, telecomanda va putea fi achiziționată şi independent de cele două opțiuni de mai sus, la un preț de 50 de lei (TVA inclus), de către toate categoriile de clienți UPC .

Telecomanda se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani.

Etichete: , , , ,