Internet la bordul avioanelor Air France şi KLM, din 2013

Scris de | 13 iunie, 2012
Internet la bordul avioanelor Air France şi KLM, din 2013

Tot mai multe companii aeriene, conştiente de nevoia clienţilor de a rămâne în permanenţă conectaţi, au început să ofere acces la internet la bordul aeronavelor. Cel mai recent anunţ vine de la Air France şi KLM, care în parteneriat cu Panasonic Avionics lansează un program comun de conexiune la bordul avioanelor intercontinentale, a cărui testare va începe în februarie 2013.

Acest lucru va permite clienţilor să rămână conectaţi cu lumea prin mesaje text sau mesaje e-mail, precum şi conexiune la internet şi în cele din urmă, accesarea transmisiilor live de programe TV.

Datorită acestei noi tehnologii, Air France şi KLM va oferi pasagerilor acces la un domeniu larg de aplicare pentru transmisiile de date în timpul zborului. Pe website-ul special proiectat pentru accesul online, o gamă largă de servicii va fi oferită gratuit, cum ar fi cele mai recente ştiri, diverse canale TV , informaţii relevante referitoare la compania aeriană şi destinaţia aleasă, precum şi o ofertă unică de reviste online.

Faza de studiu va fi efectuată pe parcursul anului 2013 pe două aeronave Boeing 777-300S, operate de Air France, respectiv KLM. În această perioadă, călătorii vor putea să se conecteze la Internet prin intermediul optiunii Wi-Fi activate pe smartphone-urile personale, laptop sau tabletă, la un tarif fix. De asemenea vor putea utiliza propriul telefon mobil pentru SMS sau e-mail, indiferent de clasa lor de călătorie. Compania va cere clienţilor feedback şi în funcţie de aşteptările şi sugestiile lor urmărindu-se îmbunătăţirea în viitor a acestor noi servicii.

Etichete: , , ,