Internet gratuit pe litoral de la Vodafone

Scris de | 28 iunie, 2012
Internet gratuit pe litoral de la Vodafone

Veşti bune pentru cei care s-au decis să-şi petreacă vacanţa de vară pe litoralul din România. Vodafone a anunţat astăzi că va oferi internet gratuit tuturor celor ce dispun de un dispozitiv cu Wi-Fi, indiferent de reţea.

Începand din luna iulie, utilizatorii terminalelor mobile cu conectivitate Wi-Fi pot testa gratuit, nelimitat, experienta Vodafone si aplicatiile special dezvoltate pentru terminalele mobile, pe plajele din Mamaia si Costinesti, indiferent de reteaua de telefonie mobila utilizata.

Pentru inceput, in programul de acoperire Wi-Fi pe litoral, accesul gratuit, nelimitat, la Internet va fi disponibil in Mamaia pe plajele din zona Casino – la piciorul telegondolei, in fata hotelului Savoy, in zona hotelului Junona, pe plaja Vega, in interiorul parcului Aqua Magic, in zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, in fata hotelurilor Flora si Ovidiu – langa pasarela, in zona Melody si zona Camping Nord.

Mai mult, accesul gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi va fi disponibil si in Costinesti, in zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert si in fata clubului Tineretului.

Etichete: , , , ,