Bestfest Summer Camp 2012 : Aplicaţie oficială pentru iOS

Scris de | 3 iulie, 2012
Bestfest Summer Camp 2012 : Aplicaţie oficială pentru iOS

iLeo a anunţat lansarea aplicaţiei Bestfest Summer Camp 2012, realizată în colaborare cu Oraşul Meu, pentru sistemul de operare iOS. Aplicaţia oferă utilizatorului informaţii legate de festivalul ce va avea loc în perioada 6-8 iulie.

Aplicația B’ESTFEST Summer Camp powered by Oraşul Meu a fost dezvoltată de agentia interactivă iLeo, în parteneriat cu Orașul Meu si Emagic, functionează pe sistemul iOS 5.0 și este compatibilă cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (generatia a 3-a), iPod touch (generatia a 4-a) si iPad.

Prin intermediul acestui ghid digital, fanii B’ESTFEST deținători de telefoane iPhone pot descoperi cele mai recente știri, lista artiștilor prezenți pe scenele festivalului, line-up-ul pe scene sau pe zile, activitățile disponibile în cadrul B’ESTFEST Park și multe alte informații utile, un link către pagina de Facebook a B’ESTFEST, dar și o secțiune Multimedia.

Mugur Pătrașcu, Managing Partner iLeo, a declarat într-un comunicat de presă: „Aplicația livrează utilitate, informații de la fața locului, știri de moment și orientare, toate pentru a completa experiența de la fața locului, pentru a ajuta participanții să ia cea mai bună decizie cu privire la distracție pe durata celor trei zile de festival. Această nevoie vine natural, în urma multitudinii de opțiuni pe care un participant le are la dispoziție în fiecare minut petrecut în mini orașelul realizat în locație.”

Bestfest Summer Camp 2012 poate fi descărcată de la adresa: http://itunes.apple.com/us/app/bestfest-2012/id537680978?mt=8

Etichete: , , , ,