SSD-urile Agility 4, disponibile acum prin ELKOTech

Scris de | 5 iulie, 2012
SSD-urile Agility 4, disponibile acum prin ELKOTech

ELKOTech a anunţat disponibilitatea noilor SSD-uri dezvoltate de OCZ, Agility 4, în ofertele partenerilor distribuitorului. Noile modele beneficiază de avantajele oferite de SATA III, dispun de o performanţă IOPS ridicată şi au o fiabilitate crescută.

Agility 4 foloseşte controller-ul Indilinx Everest 2, integrat prima oară de Vertex 4 şi are un raport calitate preţ optim, modelele fiind potrivite pentru PC-urile dedicate entertaining-ului, gaming-ului sau altor aplicaţii. Agility 4 oferă viteze de transfer de ~ 400MB/s şi o scriere random de 85000 IOPS. Comparat cu prima generaţie, Everest 2 este de două ori mai performant, în condiţii de test clasice.

SSD-urile Agility 4 sunt fiabile, iar datele vor fi păstrate în siguranţă, nefiind nevoie de o compresie internă. Arhitectura cu două nuclee a controller-ului include un motor de corecţie a erorilor ECC şi criptarea automată, fiind integrată şi tehnologia Indilinx Ndurance 2.0, responsabilă cu creşterea substanţială a duratei de viaţă a SSD-ului.

Ryan Petersen, CEO al OCZ Technology, a declarat într-un comunicat de presă: „Agility 4 reprezintă pentru utilizatorii de aplicaţii mainstream soluţia optimă de stocare. Modelele oferă o viteză de acces mare, o performanţă ridicată în deschiderea aplicaţiilor şi o fiabilitate sporită, totul la un preţ care le va permite multor utilizatori să achiziţioneze aceste unităţi de stocare.”

Utilizatorii pot achiziţiona modele care încep de la 64GB şi până la 512GB. Garanţia modelelor este de 3 ani.

Etichete: , , , ,