Canon a lansat o aplicaţie pentru Facebook

Scris de | 11 iulie, 2012
Canon a lansat o aplicaţie pentru Facebook

Canon a anunţat astăzi lansarea unor noi soluţii software pentru utilizatorii imprimantelor PIXMA, printre care şi aplicaţia Print Your Day, care ajută la imprimarea fotografiilor de pe reţeaua de socializare Facebook.

Aplicaţia, disponibilă online prin intermediul Facebook, include instrumente care permit ajustarea automată a fotografiilor şi posibilitatea de a crea colaje unice cu până la cinci fotografii imprimate pe o pagină. De asemenea, aplicaţia oferă şi o serie de stiluri şi opţiuni de editare cum ar fi: ajustarea marginilor, decupare, posibilitatea de a adăuga legenda şi efecte fotografice, de exemplu tonurile sepia pentru un aspect vintage. O selecţie de 24 de fundaluri colorate pot fi alese pentru a decora fundalul colajului, de la buline sau dungi amuzante până la mai multe efecte naturale, cum ar fi iarba sau pluta, adăugând astfel încă o abordare creativă la imprimarea fotografiilor.

Print Your Days face posibilă, de asemenea, imprimarea fotografiilor încărcate pe Facebook de către prieteni, astfel încât fotografiile din vacanţe, de sărbători sau alte ocazii speciale să poată fi împărtăşite cu uşurinţă, atât imprimate, cât şi online.

La lansare, aplicaţia Print Your Days va fi disponibilă în limba engleză.

Etichete: , , , ,