Samsung Smart Camera EX2F: Diafragmă de F1.4 şi conectivitate Wi-Fi

Scris de | 11 iulie, 2012
Samsung Smart Camera EX2F: Diafragmă de F1.4 şi conectivitate Wi-Fi

Samsung Smart Camera EX2F şi-a făcut debutul în linia de camere foto a producătorului sud-coreean. Noul model oferă imagini ultra luminoase, datorită diafragmei de F1.4, care permite cel mai mare flux luminos pentru o cameră compactă.

Înalta calitate a imaginilor şi videoclipurilor captate cu ajutorul modelului EX2F este dublată de avantajul stocării şi partajării imaginilor prin intermediul funcţiei Wi-Fi.

Aparatul dispune de posibilitatea controlului manual complet şi de un corp uşor, fiind ideal pentru posesorii camerelor profesionale aflaţi în căutarea unui echipament mai uşor de purtat sau pentru utilizatorii de compacte care vor să facă un pas spre o calitate superioară a imaginilor, păstrând însă avantajul uşurinţei în folosire şi al portabilităţii.

EX2F îmbină o serie de funcţii ce oferă o calitate remarcabilă a imaginilor, în orice condiţii. Prin intermediul obiectivului avansat cu unghi de 24mm şi diafragmă de F1.4, lider în segmentul său, aparatul oferă imagini şi videoclipuri clare, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. Acestea pot fi controlate cu uşurinţă folosind rotiţa profesională frontală şi prin intermediul butoanelor „dual dial”, ce permit navigarea între parametri şi moduri, pentru un control manual îmbunătăţit.

Capabilităţile de fotografiere în condiţii de luminozitate slabă ale lui EX2F se adaugă senzorului BSI CMOS 1/1.7” de 12 Megapixeli, ce oferă imagini clare în orice situaţie.

Îmbinând calitatea şi creativitatea, funcţia de înregistrare Full HD 1080/30p cu sunet stereo le permite utilizatorilor să capteze videoclipuri de înaltă calitate, ideale pentru a fi vizionate pe televizoare Full HD.

Etichete: , ,