Studentul român câştigător al NetRiders 2012, recompensat de Cisco Networking Academy

Scris de | 16 iulie, 2012
Studentul român câştigător al NetRiders 2012, recompensat de Cisco Networking Academy

Alexandru-Cătălin Bujor a obţinut cel mai bun scor masculin în cadrul competiţiei de reţele NetRiders 2012, fiind recompensat de către Cisco Networking Academy cu o excursie de studiu în Silicon Valley.

Competiţia de reţele de internet s-a desfăşurat la începutul lunii iulie în Europa, Rusia şi Comunitatea Statelor Independente (CSI) şi în Orientul Mijlociu şi Africa. La concursul online au participat simultan 147 de studenţi ai Cisco Networking Academy din 45 de ţări, din cinci zone cu fusuri orare diferite. Cisco a invitat toţi cei cinci câştigători într-o excursie de studiu în Silicon Valley – inima inovaţiilor în tehnologie, în luna ianuarie 2013.

„Datorită succesului de care s-a bucurat printre studenţi, NetRiders are începând din acest an şi o secţiune dedicată elevilor de liceu. La ediţia inaugurală, derulată pe parcursul lunii iunie, elevii români au câştigat două medalii de aur şi una de bronz într-o competiţie cu 70 de elevi din 11 ţări”, a declarat Nicolai Sandu, Regional Manager, Cisco Networking Academy, SEE.

Alexandru-Cătălin Bujor, câştigătorul ediţiei pentru studenţi a EMEA NetRiders, absolvă anul acesta Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi a urmat în ultimii doi ani cursurile CCNA în cadrul Telecom Academy.

„Pasiunea pentru computere şi reţele m-a motivat să merg tot mai departe. Sunt un fan al curselor de ciclism, iar participarea la NetRiders şi câştigarea etapei EMEA International CCNA este ca şi cum aş fi luat parte la Turul Franţei şi aş fi intrat pe Champs-Elysees purtând tricoul galben. Doresc să îmi îmbunătăţesc încontinuu cunoştinţele privind reţelele şi sper sa încep o afacere în acest domeniu după ce voi termina facultatea şi voi acumula experienţă”, a spus Alexandru Catalin Bujor.

Etichete: , , ,